All4finance opent nieuw kantoor in Boskoop!

In Alphen aan den Rijn is All4finance al jaren een gevestigde naam. Vanaf nu is All4finance Hypotheken er ook voor klanten in Boskoop en omgeving.

Hoe het allemaal begon
Het idee om All4finance Hypotheken te starten begon bij Sander van der Vis en zijn vrouw en zakenpartner Patricia Ethard in 2005 aan de keukentafel. Sander: “Financieel advies kon echt véél beter vonden wij.”

“Sander is een eigenzinnige en onconventionele adviseur die tot het uiterste gaat voor zijn klanten”, aldus Patricia. In 2008 kwam het plan ten uitvoering. Samen met hun dochter Ghyslaine bedachten ze de naam All4finance. Zoon Ghuylian was toen nog niet geboren.

Vanuit huis bezocht Sander zijn eerste klanten en aan de eettafel, thuis in de keuken, was het ‘kantoor’. Sander: “Sommige klanten van het eerste uur zijn aan diezelfde keukentafel ontvangen. Zij waren er bij de start van ons bedrijf bij en weten dit nog goed.” Samen met dochter Ghyslaine zat Patricia aan de keukentafel waar Ghyslaine meehielp om de administratie te doen. Patricia (deed en) doet o.a. ook de boekhouding, PR & Marketing. Sander: ”Patricia is met haar jarenlange ervaring met klanten in diverse leidinggevende functies zeer waardevol voor ons bedrijf. Zij draagt het hart van het bedrijf uit en dat doet ze vanaf de start met haar vriendelijke, open karakter.”

Het DNA van All4finance
Aan de keukentafel thuis wordt er hard gewerkt aan het bedrijf en de missie van Sander en Patricia: Financieel advies echt véél beter doen. Klanten vertellen hun positieve ervaring met All4finance rond en in 2009 wordt een eerste medewerker aangenomen voor de binnendienst. In 2010 een tweede medewerker en in 2011 breidt All4finance nog verder uit met een kantoorlocatie aan de Julianastraat 83.

Ook Siegfried van Horssen, Manager Operations, is blij met de stap naar All4finance. Hij vertelt: “De klantgerichtheid van Sander en Patricia is uniek en klanten merken dat ook op. Mensen voelen zich hier welkom. Er wordt écht naar ze geluisterd en meegedacht over de beste oplossing. Dat is goud waard.” Dat blijft ook uit objectieve rapportcijfers die klanten geven via Independer en Advieskeuze.

Nu ook in Boskoop
Patricia: “Het doet ons goed om tevreden klanten terug te zien wanneer ze voor een tweede of derde keer verhuizen. Dat is toch geweldig! Dat klanten je weten te vinden, blij zijn met je advies welke aansluit bij hun persoonlijke situatie en ook nog eens bij je terugkomen na jaren.

We willen dicht bij de klant staan en ze echt vooruit helpen. We zijn in Boskoop neergestreken, juist omdat wij dichter in de buurt van klanten in Boskoop en omgeving willen zijn. Bovendien is Sander een geboren Boskoper. Dit is voor ons een logische keuze.”

Noël Holierook is dagelijks te vinden in de nieuwe vestiging in Boskoop: “Na ruim 10 jaar ervaring bij een bank was het voor mij tijd om iets te zoeken wat meer aansluit bij mij als persoon. Dit heb ik in 2020 gevonden bij All4finance. Hier gaat het belang van de klant voor, wij gaan verder waar anderen stoppen. Écht persoonlijk advies en volledige ondersteuning bij de hypotheekwens van de klant.” Ondertussen heeft Noël die visie volledig omarmt. Met het openen van een nieuw kantoor in een gemeenschap als Boskoop voorziet hij een mooie toekomst. “Ik kom graag met je in gesprek!” 

Je kunt All4finance Boskoop vanaf nu vinden in de Dorpsstraat 22 te Boskoop

All4finance Hypotheken Boskoop | Onze deuren zijn geopend! 
Dorpsstraat 22, 2771 DH Boskoop
0172- 470 300 | info@all4finance.nl
 
Bekijk hieronder een fotoimpressie van de opening op 9 juli 2021

Fotoalbum opening Boskoop.