Coronavirus: Ook wij passen ons aan!

We kiezen ervoor om als kantoor open te blijven maar uiteraard volgen we de instructies van de overheid en het RIVM direct op. Hierbij gaat het om het stoppen met het schudden van handen, elkaar aanraken en het vergroten van hygiënische maatregelen.

Denk hierbij aan het meer en vaker wassen van je handen (minimaal 20 seconden lang), gebruik van papieren doekjes om de handen af te drogen, 1,5 M afstand bewaren en eventueel niezen in de holte van je elleboog.

Wanneer iemand ziekteverschijnselen heeft, zoals neusverkoudheid/loopneus, koorts heeft of hoest, verzoeken wij afspraken te verplaatsen of telefonisch overleg te voeren. Dit geldt voor zowel onze medewerkers als onze klanten. Onze medewerkers laten we dan vanuit huis werken.

Een eerste gesprek doen we zoveel mogelijk persoonlijk. Dit doen we door middel van schermdelen. 

Indien gewenst kunnen onze klanten er sowieso voor kiezen om afspraken aan te passen en te gaan voor telefonisch overleg in plaats van bezoek aan kantoor. Onze medewerkers zullen u hierover informeren. Of neem hiervoor zelf even contact op met ons kantoor.

Desinfecterende doekjes, handgel en spray zijn aangeschaft om de spreekkamers en bureaus zoveel mogelijk te kunnen ontsmetten. Met deze maatregelen proberen n wij ons steentje bij te dragen aan het terugdringen van het virus.

Met vriendelijke groet,

All4finance Hypotheken

Sander van der Vis & Patricia O. Ethard