Huis kopen

Het kopen van een huis en het afsluiten van een hypotheek is leuk en spannend, maar ook ingewikkeld en complex. Je moet in korte tijd veel beslissingen nemen die verstrekkende gevolgen kunnen hebben, want een huis kopen doe je meestal maar een paar keer in je leven. Wij willen daarom meer dan alleen een hypotheekadviseur voor je zijn tijdens deze uitdagende periode.

Elke dag zijn we intensief betrokken bij aankooptrajecten. Wij volgen het aanbod financiële producten en bijbehorende fiscale en juridische ontwikkelingen altijd op de voet en dus zijn we goed op de hoogte. Om deze redenen zijn wij de aangewezen partij om je bij te staan met objectieve raad en daad van de eerste bezichtiging tot aan het verzorgen van de maandelijkse belastingteruggave en de aangifte.

Als je zeker wilt weten dat je elke beslissing, financieel of niet, rondom het kopen van je huis neemt in dienst van prettig en zorgeloos wonen, neem dan contact op met de adviseurs van All4finance. We wijzen je graag op de kansen en de valkuilen.