Melissa Mulder rent voor Kika

Op 1 maart 2020 loopt Melissa Mulder de marathon van Tokyo! Vorig jaar ging haar hardloopdroom in vervulling en liep zij de marathon in New York. Ook in 2020 sponsoren All4finance en All4houses haar op weg naar succes.

Een update:
Melissa haalt sponsorgeld op voor haar hardloopdroom door leuke feestjes en evenementen te organiseren. Denk aan wijnproeverijen en sportevenementen. Dit doet zij allemaal om het goede doel Kika te steunen.

"Rennen voor een goed doel voelt extra goed. Het levert écht wat op!" aldus Melissa.

Nog ruim een maand voor de marathon van Tokyo is er op 14 december i.s.m. The Round Table een pubquiz georganiseerd waarbij er €1500 opgebracht is! De totale stand is nu € 5250.

De voorbereidingen lopen goed. Spontaan liep Melissa deze maand de halve marathon van Egmond. Deze 21.5 km begon met een pittige 7 km over het strand met windkracht 6! Verder een mooie run door de duinen. Uiteindelijk was Melissa tevreden met een finishtijd van 2.00 uur. De komende tijd gaat zij de duurlopen uitbouwen tot 30 km. Op 9 februari doe ze mee met de groeten uit Schoorlrun, een afstand van 30 km en dan is ze helemaal klaar voor Tokyo.

Wil je Melissa steunen en daarmee ook het goede doel Kika steunen? Dan kan hier. “Mensen kunnen mij nog steunen voor Run for Kika tot 29 januari."