Onze organisatie

Visie op advies

Wij hebben een uitgesproken visie op het adviseren van klanten bij het afsluiten van hypotheken. Namelijk dat we ons laten leiden door de belangen van de klant. Wij willen waarde toevoegen en onze klanten niet op extra kosten jagen. Onze persoonlijke benadering, professionele betrokkenheid en eerlijke duidelijke adviezen zijn hiertoe onze belangrijkste instrumenten.

Wij hechten veel waarde aan de mening van onze klanten. en de positieve beoordelingen die zij onze dienstverlening waard vinden. Wij zijn erkend en gecertificeerd. Maar de positieve beoordelingen van de honderden klanten die je voorgingen is het belangrijkste bewijs voor de kwaliteit en integriteit van onze kijk op financieel advies.

Erkend en gecertificeerd

De adviseurs van All4finance werken minimaal op het niveau van Erkend Hypotheekadviseur of Hypothecair Planner. Daarnaast beschikken wij over een volledige AFM vergunning. Dit houdt in dat we aan hoge eisen op het gebied van vakkundigheid en actuele vakkennis voldoen. Tevens betekent dit dat onze integriteit en betrouwbaarheid aan structurele controle onderhevig is. Deze officiële erkenning garandeert jou dat je met All4finance een adviseur in huis haalt die z’n vak verstaat en die zich bewust is van de grote impact die een hypotheekadviseur op de toekomst van z’n klanten kan hebben.

De toetsing en erkenning van hypotheekadviseurs wordt landelijk uitgevoerd door de Stichting Erkenning Hypotheekadviseur, de SEH. Klik hier voor meer informatie over deze instantie en de erkenning van hypotheekadviseurs.

Zegt het voort

Wij streven er altijd naar om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij zijn dan ook trots op alle positieve waardering die wij ontvangen.

Tevreden én nieuwe klanten van All4finance profiteren beiden! Want naast bewezen goed en persoonlijk advies bieden we € 200,- netto wanneer je vrienden, familie of collega's vertelt over All4finance. Deze mooie bonus wordt eerlijk verdeeld tussen jou en de nieuwe klant. Ieder ontvangt dus € 100,- op zijn/haar bankrekening. Het spreekt voor zich dat je zoveel mogelijk klanten mag aanbrengen als je kunt. Sterker nog; als je 5 klanten hebt aangebracht, geldt een extra bonus van € 250,- exclusief voor de aanbrenger!

Tarieven en transparantie

De financiële branche in Nederland is verplicht om meer duidelijkheid en inzage te verschaffen in de kosten van financieel advies. Voor jou als consument is het belangrijk om te weten waar je precies voor betaalt. Transparantie is een ontwikkeling die we van harte toejuichen omdat je nu zelf de kwaliteit van een financieel advies kunt beoordelen.

Onze tarieven tref je aan in het dienstverleningsdocument (DVD). Daar vind je tevens een link met onze algemene voorwaarden.