Dure woekerpolis

Heb je een beleggingspolis of een overlijdensrisicoverzekering? Voor je pensioen, hypotheek of studie van je kinderen? Haal je geld nu weg bij de verzekeraar zonder boete!

Wij zorgen ervoor dat je meer uit je geld haalt door veel lagere kosten, terwijl je gewoon doorgaat met pensioen opbouwen. Als je over jouw spaargeld 2% meer rente kunt krijgen, stap je toch over? Waarom dan niet met je pensioengeld? Gelukkig zit je niet vast aan de verzekeraar en kun je jouw huidige polis gemakkelijk overboeken zonder fiscale boete. Wij zijn ervaren en regelen het voor je.

Als de huidige polis is afgesloten na 01-01-1992 verandert er niks voor de belastingdienst. Je hoeft ook niets door te geven. Op deze manier behaal je heel eenvoudig een hoger eindkapitaal voor jouw welverdiende pensioen!

Als je een polis overboekt, behoudt je het recht op een eventuele compensatie van de oude verzekeraar. Mocht in de toekomst de huidige aanbieder compensatie uitkeren, krijg je compensatie over de jaren dat de polis daar gelopen heeft. Je verliest de opgebouwde compensatie dus niet als je jouw polis overboekt.