Disclaimer

All4finance doet er alles aan de gebruikers van haar website zo goed mogelijk te informeren. Hoewel wij zo accuraat mogelijk zijn bij de samenstelling van inhoud van de website, kunnen wij niet garanderen dat deze informatie altijd volledig, juist of compleet is.
 

Copyright:
De op deze website afgebeelde gegevens, waaronder teksten, foto’s, illustraties, logo’s en beeldmerken, handels- en merknamen, zijn eigendom van All4finance of rechtsgeldig in gebruik bij All4finance. De gegevens worden beschermd op grond van intellectuele eigendomsrechten, zoals auteursrecht en merkenrecht. Gebruik van deze website geeft de gebruiker geen enkel recht op (gebruik van) deze rechten en/of gegevens. Gebruik op enigerlei wijze van enige inhoud van deze website -anders dan uitsluitend voor privé gebruik- is niet toegestaan zonder voorafgaande uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van All4finance.


Wijzigingen:
De informatie op deze website kan op elk moment door ons worden gewijzigd. Wij zijn echter niet verplicht om de informatie op de website actueel te houden. Aangezien een financieel advies op maat is gesneden naar de specifieke omstandigheden van de betreffende consument en wetgeving continue verandert, dient de op deze website verstrekte informatie niet te worden beschouwd als een financieel advies. Indien je naar aanleiding van de informatie op de website vragen hebt, kun je vanzelfsprekend altijd contact met ons opnemen. Bij twijfel over de juistheid van de gegevens of bij constatering van onjuistheden verzoeken wij je contact met All4finance op te nemen.

Alle gebruikers van all4finance.nl worden geacht kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de hierboven genoemde voorwaarden.

Bereken jouw maximale hypotheek
Vraag adviesgesprek aan
Tevreden klanten beoordelen ons met:

Gebaseerd op meer dan 1600 reviews

,