Reviews

5/5
Maurits
Hypotheek     
april 2, 2024
Ik ben zeer goed geholpen. Rob dacht mee over mijn specifieke situatie en mogelijkheden.
5/5
Anoniem
Hypotheek     
maart 19, 2024
Goed geluisterd. Alle vragen konden we stellen en werden zo duidelijk uitgelegd totdat we het goed begrepen Al onze wensen werden goed gevraagd zodat we tot een goede en passend bij ons ,hypotheek zijn gekomen
5/5
Diederik
Hypotheek     
maart 6, 2024
We zijn goed geholpen. Goed naar onze wensen geluisterd en daar een goed advies gegeven.
5/5
Adriaan
Hypotheek     
februari 26, 2024
Rob zijn begeleiding was zeer prettig. Je kan altijd terecht voor vragen en hij komt over als oprecht geïnteresseerd. Daarnaast is zijn duidelijk uitleg zeer fijn.
5/5
Hidde
Hypotheek     
februari 21, 2024
Hij was heel duidelijk en was goed bereikbaar. Ze proberen ook met je mee te denken. En de koffie was erg lekker.
5/5
Jeroen
Hypotheek     
februari 19, 2024
Jordie heeft me goed geholpen om een indicatie te krijgen van mijn budget voor een koophuis. Hiermee kon ik gericht op zoek en heb ik uiteindelijk snel wat gevonden. Hij heeft duidelijke uitleg gegeven en goede onderbouwing van keuzes die aansluiten bij mijn wensen. Ook was Jordie goed bereikbaar en kreeg ik snel advies wanneer er haast was.
5/5
J
Hypotheek     
januari 21, 2024
Het kopen van een huis en het afsluiten van een hypotheek kan best spannend zijn maar bij Rob voelde ik mij gelijk op mijn gemak. Hij legt alles heel goed uit en op een manier dat iedereen het kan begrijpen. Door zijn advies is het mij gelukt om een huis te kopen, dus ik ben heel blij dat ik bij hem terecht ben gekomen.
5/5
Janna
Hypotheek     
januari 19, 2024
Vriendelijk ,ongedwongen duidelijke uitleg. korte lijnen.
5/5
Daan
Hypotheek     
januari 9, 2024
Stond goed open voor mijn vragen en hielp me waar nodig. Ook op dagen dat hij niet beschikbaar was, was hij toch wel bereid om mij te helpen.
5/5
T. van Roon
Hypotheek     
december 31, 2023
Wat een fijn gesprek hebben we gehad. Dit kon ook in de avonduren. Wat een top advies. Als je een duidelijk advies wil is dit je man. Wij zijn al jaren klant bij All4Finance en zullen hier nog heel lang en vaak terugkomen.
5/5
C.M.G
Hypotheek     
december 29, 2023
Erg duidelijk, snel en aardig alles voor ons geregeld. Wij zijn bizar tevreden
5/5
Anne Dekker
Hypotheek     
december 12, 2023
Rob is een enorm aardige en behulpzame man. Hij denkt met je mee, geen vraag is teveel en je kan hem altijd bereiken. Hij heeft enorm veel verstand van de markt en hij kan zijn keuzes goed beargumenteren. Ik ben enorm blij met Rob als hypotheekadviseur en ik zou zowel Rob als All4Finance bij iedereen aanraden!
5/5
Britt
Hypotheek     
december 6, 2023
Een eerste (nieuwbouw)huis samen brengt best wat onduidelijkheden met zich mee. Zeker als je allebei een koophuis hebt. We zijn heel fijn geholpen door Rob Tellekamp. Rob legde alles in duidelijke taal uit en gaf ons goed advies. Als iets onduidelijk was, was Rob altijd bereikbaar. Hij gaf deskundig advies en bracht structuur in de wirwar van de te maken keuzes.
5/5
Jessy
Hypotheek     
november 21, 2023
Open houding, duidelijke uitleg. Empatisch, ook even tijd nemen voor de persoon die voor je zit, met de vraag hoe is het?
5/5
ben k
Hypotheek     
november 20, 2023
alles was goed geregeld via noel, binnen de juiste tijd, versneld was ook geen probleem en het liep prima
5/5
Jane
Hypotheek     
november 16, 2023
Heel erg tevreden over Rob, hij legt alles goed uit ook de eventuele nadelen. Stap voor stap wordt alles doorgenomen zodat je geen informatie mist. Ik heb in de periode sept en okt meerdere gesprekken gehad. Steeds ook updates tussendoor gekregen over de stand van zaken en kon altijd terecht met mijn vragen.
5/5
Niels
Hypotheek     
oktober 24, 2023
Persoonlijk en duidelijk uitleg waarmee je echt goed weet wat er allemaal moet gebeuren en ook wat er gebeurd. Het voelt vertrouwd.
5/5
Duiker
Hypotheek     
oktober 5, 2023
Fantastisch geholpen bij All4finance. Alles wordt goed uitgelegd en je staat niet voor verrassingen! Klantvriendelijkheid staat hoog bij All4finance!
5/5
Erik
Hypotheek     
september 21, 2023
Goed advies met verstand van zaken, duidelijke communicatie.
5/5
Stijn
Hypotheek     
augustus 23, 2023
Jordie heeft er voor gezorgd dat we goed geinformeerd keuzes konden maken.
5/5
Daphne
Hypotheek     
augustus 21, 2023
Jordi is erg betrokken bij zijn klanten en geeft snel antwoord op je vragen.
5/5
Lucia
Hypotheek     
augustus 8, 2023
Noël heeft ons zeer goed geholpen bij alle stappen in het proces van een (eerste) huis kopen. Dankzij hem hebben wij nu een fijne woning, waarvan we weten dat alles rondom hypotheek én verzekeringen goed geregeld is!
5/5
Roos
Hypotheek     
juli 28, 2023
Vriendelijk, deskundig en meedenkend. Goed geholpen met de aankoop van ons eerste huis, bedankt hiervoor!
5/5
Wessel
Hypotheek     
juli 10, 2023
Wij zijn door Noël fantastisch geholpen bij ons hypotheekadvies. Ook tussen de afspraken door konden we altijd terecht met onze vragen en kregen we de informatie die we nodig hadden om ons plaatje compleet te krijgen. Er werd goed meegedacht bij wat passend zou zijn bij onze situatie en hierin werd het vertrouwen gewaarborgd dat alle zaken goed geregeld gingen worden.
5/5
Lonneke
Hypotheek     
juni 27, 2023
Jordie heeft met alles met ons meegedacht en was altijd bereikbaar voor vragen. Hij heeft ons goed geadviseerd en het hele proces goed begeleid. Dankje wel Jordie voor alle goede zorgen!
5/5
Patricia
Hypotheek     
juni 20, 2023
Jordie neemt echt de tijd om alles uit te leggen. Ook is hij gedurende de hele periode heel erg goed bereikbaar geweest. Ontzettend fijn!
5/5
Paulia
Hypotheek     
juni 15, 2023
Rob is een prettige man. Nam ruimschoots de tijd. Legde alles goed en duidelijk uit en was in staat om (vooral mij) gerust te stellen. De hypotheekaanvraag verliep vlot en probleemloos.
5/5
Kees
Hypotheek     
juni 15, 2023
ontspannen gesprekken met duidelijke uitleg wat alles inhoud. Alles heeft geleidt tot een passend financieel plaatje voor ons
5/5
Vienna
Hypotheek     
juni 13, 2023
7 jaar geleden ging ik noodgedwongen in mijn eentje, onvoorbereid en zonder kennis een appartement kopen. Ik wist werkelijk niet wat ik moest doen en iemand adviseerde mij Sander van all4finance. Wat ben ik toen extreem goed geholpen, ook gewoon echt gesteund in de situatie waar ik in zat. Als ik nu terug kijk deed hij volgens mij meer dan een financieel adviseur hoeft te doen. Nu 7 jaar later heb ik samen met mijn vriend een huis gekocht. En ik wilde weer Sander van all4finance. Deze keer liepen we weer tegen lastige dingen aan. Dingen die we echt niet alleen hadden gekund (terwijl we beide gestudeerd hebben). We zijn in alle opzichten zo goed geholpen door het hele team! We zijn ze echt dankbaar voor alles hebben en we hebben vaak tegen elkaar gezegd dat het hele team elke cent waard is geweest. Onwijs bedankt Sander en All4finance team!!!
5/5
A
Hypotheek     
juni 9, 2023
Wanneer je er voor kiest om je hypotheek en/of verzekering te laten regelen via de medewerkers van All4Finance, krijg je er tijdelijk een familie bij. Dit omdat, wie je ook helpt, iedereen erg betrokken is en zich echt inspant om de zorgen uit handen te nemen. Noël nam alle tijd voor zowel het advies zelf als voor de geruststelling, uitleg aan een leek en het herstellen van het vertrouwen in een goede afloop. Vanaf dat eerste gesprek wist ik: hier werken mensen met verstand van zaken, betrokkenheid en een grote inzet om jou te ontzorgen. En dat is wat je goed kunt gebruiken bij een verhuizing! Vervolgens heb ik ook kennis gemaakt met de collega's van de verzekeringen die op precies dezelfde manier te werk gaan. Wat me opvalt is dat alle medewerkers goed op de hoogte zijn van jouw situatie en de vraag wat de collega's hierin aan het doen zijn. Je hoeft dus nooit lang te wachten op antwoord en geen vraag is te gek. Ik ben dankbaar om het feit dat ik bij All4Finance terecht gekomen ben!
5/5
Renee en Sharaisa
Hypotheek     
juni 2, 2023
Wij hebben vanaf het eerste moment een goede klik met Noel. Hij heeft ons geadviseerd en geholpen vanaf het ‘kijken hoeveel wij kunnen lenen’ tot de daadwerkelijke aankoop van ons droomhuis. Noel heeft ons geadviseerd bij het doen van een passend bod en heeft onwijs goed rekening gehouden met onze wensen. Voor financiële kwesties zullen wij zeer zeker weer bij Noel aankloppen!
5/5
Iris van Gessel
Hypotheek     
mei 22, 2023
Wij hebben een gesprek gehad over onze hypotheek bij Jordi. Uit eindelijk ervoor gekozen om te verbouwen vanuit de hypotheek. Jordi heeft ons hierbij heel goed geholpen en advies gegeven. Hij heeft maakt altijd tijd voor je en je kan met alle vragen terecht. Jordi is professioneel, vriendelijk en veel kennis. Dus uitstekende ervaring.
5/5
Nel
Hypotheek     
mei 7, 2023
Het eerste gesprek voelde direct goed en gaf vertrouwen.
5/5
WS
Hypotheek     
mei 4, 2023
Ik kan iedereen aanraden om samen met Sanderin zee te gaan. Altijd bereid om te helpen, duidelijke afspraken, professionele aanpak.
4/5
Patrick
Hypotheek     
april 19, 2023
Fijn gesprek, goed geinformeerd, neemt echt de tijd om alles duidelijk uit te leggen
5/5
Walter
Hypotheek     
april 2, 2023
Noël heeft alle werkzaamheden uit handen genomen en een prachtig resultaat behaald. Wij hadden zeker geen makkelijke case maar door de inspanning van Noël is het toch gelukt.
5/5
Rene
Hypotheek     
maart 25, 2023
Zeer deskundige prettige adviseur. Groot inlevingsvermogen. Rustige en duidelijke uitleg van alle mogelijke opties.
5/5
Anoniem
Hypotheek     
maart 21, 2023
Heel goed advies en professionele begeleiding. Betrouwbaar, flexibel en er wordt ten alle tijden naar de juiste oplossing gezocht.
5/5
Suzanne
Hypotheek     
maart 20, 2023
Al 10 jaar komen we bij Sander. We kunnen kns geen betere financieel adviseur wensen. Zijn ervaring, deskundigheid zorgen ervoor dat we iedere keer weer tevreden zijn. En natuurlijk de gezelligheid van het hele team. Telefonisch uitstekend bereikbaar en lossen snel dingen op. Sander en zijn team, wederom ontzettend bedankt!
5/5
Mooijman
Hypotheek     
maart 16, 2023
Rob heeft ons in alles super geadviseerd. Bij veranderende omstandigheden werd net direct geschakeld. Bovenal een leuke, vriendelijke man. Een aanrader.
5/5
Alles
Hypotheek     
maart 10, 2023
Wij zijn nog nooit zo goed geholpen. Rob is heel vriendelijk en heeft zoveel kennis. Wij zijn heel blij dat we bij Rob terecht zijn gekomen. Als we 10 sterren konden geven dan 10 sterren voor Rob
5/5
Jvg
Hypotheek     
maart 8, 2023
Deskundig en goed advies, staat altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden! Kortom blij mee met het advies
5/5
Klaudia
Hypotheek     
maart 2, 2023
Sander heeft na het eerste gesprek vlug de draad opgepakt en is gelijk de slag gegaan. Het voelde meteen vertrouwd en zonder twijfel zijn wij deze samenwerking aangegaan. Het hele proces verliep spoedig en soepel. Communicatie verliep super fijn met Sander, maar ook met het hele team van All4finance. Het was voor ons de eerste keer dat wij een hypotheek afsloten, en ondanks de spanning kijken wij terug op een hele fijne samenwerking. Wij zouden All4finance en Sander als Adviseur zeker aanraden!
5/5
Alice
Hypotheek     
maart 1, 2023
Noël heeft ons goed en snel geholpen. Ons duidelijk uitleg gegeven over onze hypotheek. Zodat we hier goed mee waren geholpen.
5/5
Sanne
Hypotheek     
februari 28, 2023
Rob is erg gemakkelijk in de omgang en geïnteresseerd in jouw situatie. Hierdoor denkt hij goed mee en weet hij goed in te vullen wat we nodig hebben. Hij geeft duidelijk uitleg en is gemakkelijk te benaderen. Het contact is zeer goed verlopen.
5/5
Robbert
Lenen     
februari 18, 2023
Dit bedrijf hielp me achtereenvolgens met een persoonlijke lening en een hypotheek. Ze zijn kundig, snel en bovendien en bovenal betrokken en vriendelijk. Zoals je overal geholpen zou willen worden. GEWELDIG!
5/5
TimCG
Hypotheek     
februari 17, 2023
Rob heeft mijn goed begeleid door een vrij lang een complex financiering in verband met scheiding & kopen nieuwe huis. Fijn dat hij me op de hoogte heeft gehouden via (o.a) whatsapp.
4/5
joop
Hypotheek     
februari 15, 2023
EMPATISCH,MENSELIJK,CORDAAT,ACCURAAT , DUIDELIJK,BETROUWBAAR EN VRIENDELIJK
5/5
Gerard
Hypotheek     
februari 8, 2023
Sander heeft onze geholpen met onze eerste hypotheek en nu ook de tweede hypotheek ivm verbouwing. Sander denkt altijd mee en kijkt wat de mogelijkheden zijn. Komt zelf langs als we overdag niet thuis zijn. Sander kijkt ook altijd met de jaren mee als er iets veranderd kan worden wat in onze voordeel is.
5/5
Marja
Hypotheek     
februari 7, 2023
We zijn zeer goed geholpen. Als is duidelijk besproken en uitgelegd. We konden alle vragen stellen en kregen duidelijke antwoorden en uitleg. Ook zijn er diverse (andere) mogelijkheden besproken.
5/5
Maurits , Alphen aan den Rijn      
april 2, 2024
Uitstekend geholpen
Ik ben zeer goed geholpen. Rob dacht mee over mijn specifieke situatie en mogelijkheden.
5/5
Tineke , Alphen aan de rijn      
maart 19, 2024
Heel prettig en persoonlijk goed advies
Persoonlijke goede begeleiding en gekomen tot een goed advies. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en mogelijkheden . Alle vragen die we hadden werden met veel geduld beantwoord totdat we het allemaal begrepen en zo tot een goede keuze konden komen. Tenslotte koop je niet elke dag een ander huis Fantastich geholpen .
5/5
Adriaan , Leiden      
februari 26, 2024
Rob is bevlogen en vriendelijk
De begeleiding die Rob heeft gegeven bij de financiering van de woning was heel erg prettig. Daarnaast heeft hij altijd ruimte voor vragen en antwoord hij altijd snel. Heel erg bedankt!
4.5/5
Hidde Klein , Zoeterwoude      
februari 21, 2024
Fijn om mee te werken
Gewoon goed. Zijn goed bereikbaar en denken met je mee. Ze helpen waar ze kunnen.
4.5/5
Jeroen Sonnemans , Gouda      
februari 19, 2024
Helder advies
Duidelijk advies op maat met goede onderbouwing! Ook goed te volgen wanneer je zelf niet thuis bent in hypotheken en verzekeringen. Ook erg goed bereikbaar voor vragen.
5/5
kevin , hazerswoude      
februari 8, 2024
goed en persoonlijk
ik werd er goed en persoonlijk geholpen ze dachten goed met me mee
4.5/5
Janna , Alphen aan den Rijn      
januari 19, 2024
heel vakkundig.
Na al eerder advies ingewonnen te hebben wat mijn mogelijkheden waren bij Rob, uiteindelijk na 2 jaar weer teruggekomen voor een hypotheekaanvraag. Fantastisch geholpen door Jordy ,maar ook de andere medewerkers helpen heel goed met al je vragen .Duidelijke uitleg en de best bij jou passende hypotheekverstrekker gezocht. Ik kan All4Finance zeker aan iedereen aanbevelen.
5/5
Richard , Zoetermeer      
januari 16, 2024
Zeer goed en kundig geholpen.
Vriendelijke en goede service. Tijdens het hele verloop van aanvraag hypotheek werd ik goed op de hoogte gebracht. Een aanrader!
5/5
Daan , x      
januari 9, 2024
Ik werd goed geholpen en er was persoonlijke aandacht.
Ik had soms advies nodig op de dagen dat Jordie niet aan het werk was maar toch stond hij me dan te woord. Ook gaf hij duidelijk aan hoe het allemaal in z'n werk zou gaan en hielp hij waar nodig.
5/5
Mariska , Leidschendam      
januari 2, 2024
Duidelijk advies
We hebben duidelijk en goed advies gehad van Rob op financieel gebied. Daarbij heeft hij onze hypotheek geregeld voor ons nieuwe huisje! Bedankt Rob!
5/5
Tim van Roon , Alphen aan den Rijn      
december 31, 2023
Duidelijk & klantvriendelijk
Wij zijn al jaren klant bij all4finance en hebben nog geen dag spijt gehad. Altijd duidelijk en korte uitleg, zoals het hoort. Er wordt bij mogelijkheden niet omheen gedraaid maar vertelt hoe het zit. Ik kan iedereen aanbevelen om hier een afspraak te maken.
5/5
Chloë , Zoetermeer      
december 29, 2023
Helemaal top!
Mijn vriend en ik kwamen bij Rob terecht en zijn erg tevreden over alles wat hij voor ons heeft gedaan, zo heeft hij ons een top aankoopmakelaar geadviseerd, ons duidelijk uitgelegd wat alles inhoudt en erg snel alles voor ons geregeld. Wij zijn bizar tevreden en genieten nu heerlijk van onze eerste koophuis dankzij Rob 🙂
5/5
Marieke , Alphen Aan Den Rijn      
december 25, 2023
Goede service en uitleg
Prima gesprekken gehad met Rob Tellekamp, hij heeft ons goeie adviezen gegeven
5/5
Anne , Alphen aan den Rijn      
december 12, 2023
Geweldige hulp tijdens het kopen van ons eerste huis!
Rob heeft ons geholpen met de aankoop van onze eerste woning. We hebben nog voordat we een huis hadden gevonden alvast een oriënterend gesprek gehad met Rob en dit hebben mijn vriend en ik beiden ervaren als erg fijn. We hadden er meteen een goed gevoel bij. Hierna is Rob ook onze toegewezen hypotheekadviseur geworden. Rob heeft ons onwijs goed geholpen gedurende het hele proces. Geen vraag was teveel en hij weet echt waar hij het over heeft. Alles werd ons duidelijk uitgelegd en we konden Rob altijd bereiken. Rob stelt de juiste vragen en als hij ons een voorstel deed, kon hij dit altijd goed beargumenteren. Ik zou zowel Rob als All4Finance zeker aanbevelen!
5/5
Jannie , Woubrugge      
december 8, 2023
Rob Haalt het onderste uit de kan
Rob heeft zich 100% ingezet om voor mij de overbruggingshypotheek te regelen en dat was in mijn geval nogal een moeilijke klus maar het is hem gelukt echt fantastisch en. een heel prettig persoon en duidelijke met zijn advies
5/5
Britt , Boskoop      
december 6, 2023
Deskundig advies
Een eerste (nieuwbouw)huis samen brengt best wat onduidelijkheden met zich mee. Zeker als je allebei een koophuis hebt. We zijn heel fijn geholpen door Rob Tellekamp. Rob legde alles in duidelijke taal uit en gaf ons goed advies. Als iets onduidelijk was, was Rob altijd bereikbaar. Hij gaf deskundig advies en bracht structuur in de wirwar van de te maken keuzes.
4.5/5
Anique , Zoeterwoude      
november 30, 2023
Behulpzaam
Behulpzaam, goed meegedacht in moeilijke situatie. Goed benaderbaar. Fijn contact
5/5
Jessy Van Steen , Alphen aan den Rijn      
november 21, 2023
Duidelijke taal, menselijk, geduldig, behulpzaam.
Fijn. Open houding en duidelijke uitleg. Als je het even niet begrijpt wordt het nogmaals uitgelegd. Je moet veel regelen en ook als je er thuis dan niet uitkomt kan je ven bellen of appen en wordt je gelijk geholpen.
5/5
Jane , ALPHEN AAN DEN RIJN      
november 16, 2023
Heel goede service en duidelijke taal
Ik was al eens eerder klant geweest bij all4finance en kwam voor de aankoop van mijn woning nu bij Rob Tellekamp. De service is nog steeds heel erg goed. Alles wordt in begrijpelijke taal uitgelegd en meerdere malen doorgenomen. Ook eventuele nadelen worden duidelijk besproken zodat je niet voor verrassingen komt te staan. De korte lijntjes zijn ook erg prettig, ik kon altijd met mijn vragen terecht.
4.5/5
Niels , Nieuwkoop      
oktober 24, 2023
zeer persoonlijk geholpen
Het contact was persoonlijk en duidelijk. En ook bij lastige financiele situaties deinzen ze niet terug om te helpen.
5/5
Chris Duiker , Alphen aan den Rijn      
oktober 5, 2023
Van A tot Z wordt je vriendelijk en deskundig geholpen!
Al jaren klant bij All4finance doordat alles goed wordt uitgelegd, je niet wordt verrast en vriendelijke mensen! Als All4finance je helpt, helpen ze je 24/7 en niets is te gek!
4/5
Erik , Boskoop      
september 21, 2023
Helemaal duidelijk en goed advies.
Ontspannen en humor volle communicatie met verstand van zaken.
5/5
Harmen , Ter Aar      
augustus 23, 2023
Goede service en alles duidelijk uitgelegd
All 4 finance zou ik zeker aanraden. Ben geholpen door Jordie van Munsteren voor het verhogen van mijn hypotheek. Door de korte lijntjes binnen dit bedrijf was alles zo gergegeld!
5/5
Daphne , Waddinxveen      
augustus 21, 2023
Top service
Jordi heeft mij erg goed geholpen met de zoektocht naar mijn eerste huis. Hij beantwoorden netjes mijn vragen. Als ik een appje stuurde of belde had ik meteen contact en kwam hij met een antwoord op mijn vraag. Als je een goede hypotheek adviseur zoekt moet je zeker bij All 4 Finace zijn!
5/5
Lucia , Leiden      
augustus 8, 2023
Begeleiding van A tot Z
Noël heeft ons zeer goed geholpen bij alle stappen in het proces van een (eerste) huis kopen. Dankzij hem hebben wij nu een fijne woning, waarvan we weten dat alles rondom hypotheek én verzekeringen goed geregeld is!
Bereken jouw maximale hypotheek
Vraag adviesgesprek aan
Tevreden klanten beoordelen ons met:

Gebaseerd op meer dan 1600 reviews

,