Reviews

5/5
Ramon en Nancy
Hypotheek     
juli 11, 2024
Mijn allereerste ervaring was al goed na een hectische periode heeft Sander alles op alles gezet voor mij om te regelen wat hij moest regelen ,en dat is uitstekend gelukt . Nu voor de 2e keer heeft Sander met zijn team het weer voor elkaar te krijgen om onze hypotheek rond te krijgen , en hoewel dat voor ons als mens soms best spannend kan zijn , is dit voor Sander gesneden koek en weet hij je elke keer weer gerust te stellen . Zeer fijn om zo iemand als financieel adviseur te hebben . Bedankt voor alles Sander en team Ramon en Nancy .
5/5
Peter
Hypotheek     
juli 8, 2024
Sander is heel professioneel, betrokken en denkt mee met de klant. Wij zijn echt heel tevreden met het advies, de hulp en natuurlijk het resultaat van All4Finance !
5/5
J
Hypotheek     
juni 25, 2024
Rob is professioneel, ervaren, kundig en altijd bereid te helpen. Aanrader!!
5/5
J. Dobbelaar
Hypotheek     
juni 24, 2024
Wij zijn voor de derde keer klant bij All4finance voor een hypotheekadvies. Sander is ontzettend behulpzaam en kundig. Hij denkt graag proactief met je mee en is goed bereikbaar (overigens geldt dit ook voor de rest van het team van All4finance). Al met al een fijn en klantvriendelijk kantoor waar men zich echt inzet om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij zijn niet voor niets terugkerende klant en zullen een evt. volgende keer ook weer voor All4finance kiezen.
5/5
Wesley
Hypotheek     
juni 24, 2024
Prettige sfeer, heldere informatie toegespitst op onze situatie en duidelijke antwoorden op onze vragen.
5/5
Berry Berkenhamer
Hypotheek     
juni 21, 2024
Het was fijn om met All4Finance samen te werken. Naast al het deskundige advies vonden wij vooral de communicatie erg fijn. Of het nu telefonisch, via de mail of WhatsApp was, Sander reageerde snel en met antwoorden waar wij ook echt iets aan hadden. Samen met Sander de beste hypotheekvorm gekozen en daarnaast was er voldoende ruimte om ook naar andere financiële onderwerpen te kijken. Al met al blij met de samenwerking en bij toekomstige financiële vraagstukken neem ik als eerste met Sander contact op.
5/5
Roel
Hypotheek     
juni 20, 2024
Sander heeft goed meegedacht, fijne vent om mee te sparren!
5/5
Patrick
Hypotheek     
juni 20, 2024
We zijn zeer goed en vakkundig geholpen. Op aanraden van kennissen en familie zijn we voor de koop van ons huis bij Sander terechtgekomen. Fijn dat alles zo soepel is verlopen en wij de hulp hebben ontvangen die we nodig hadden. Voor iedereen bij de koop van een huis een aanrader dus.
5/5
Merel
Hypotheek     
juni 18, 2024
Wij hebben zowel bij de aankoop van ons huis (2019) als nu bij het aanvragen van een bouwdepot gebruik gemaakt van de services van All4Finance. Sander heeft ons ook dit maal goed geholpen. Hij is gemakkelijk te bereiken en reageert snel. Denkt mee en legt alles op een begrijpelijke manier uit. Daarnaast ook de complimenten aan de collega's van Sander. Ook zij waren gemakkelijk te bereiken en gaven waar nodig extra uitleg. De service is klantgericht; er wordt echt meegedacht met ons en wij konden op basis van een duidelijke uitleg keuzes maken.
5/5
Johan en Ester
Hypotheek     
juni 18, 2024
Geen hypotheekconstructie is te ingewikkeld voor Sander! Zijn advies heeft ons een mooie hypotheek opgeleverd die bestaat uit 8 verschillende leningdelen (voortkomend uit echtscheidingen en bijhorende koopwoningen). Hij heeft alles heel helder uitgelegd. Sander heeft een bepaalde rust en vriendelijkheid over zich die super prettig is. Want een hypotheek afsluiten blijft altijd spannend. Sander (en zijn collega's op kantoor) is bijna 24-7 bereikbaar voor vragen, ook geeft hij tips over extra zaken om op te letten of om gebruik van te maken, zoals een bouwdepot of subsidies. Kortom, bij All4Finance kun je met een gerust hart terecht voor advies. Een volgende keer zouden we zeker weer naar hen toegaan.
5/5
Dominique
Hypotheek     
juni 17, 2024
Sander heeft mij ontzettend goed geholpen, met het onderzoeken of ik in mijn koopwoning zou kunnen blijven. Stapsgewijs heeft hij elke keer mij ondersteunt, met als resultaat dat ik in mijn huidige woning kan blijven. Financiële zaken legt hij duidelijk uit. Hij is goed bereikbaar, reageert snel en erg vriendelijk (ook collega's die mij hielpen, wanneer Sander een afspraak had). Absoluut een aanrader.
5/5
Hooghvermoet
Hypotheek     
juni 17, 2024
Weer geweldig geholpen. Ditmaal door de overwaarde te gebruiken om een vakantiewoning aan te schaffen.
5/5
Gijs
Hypotheek     
juni 17, 2024
Ik heb in de afgelopen 20 jaar al verschillende keren gebruikgemaakt van de expertise van All4finance, onder leiding van Sander van der Vis. Tot nu toe is daar alle keren een goed onderbouwd advies uitgekomen en werd deze al die keren, na een akkoord van mijn kant, professioneel opgevolgd met als resultaat een snelle acceptatie door de gekozen hypotheekverstrekker. Juiste voorbereiding, kordate proactiviteit richting de hypotheekverstrekker en een correcte communicatie richting mij. Voor mij is er geen enkele noodzaak om een volgende keer elders te ‘shoppen’.
5/5
Najim
Hypotheek     
juni 17, 2024
Al meer dan 15 jaar een betrouwbare adviseur aan iedereen geadviseerd vrienden collega's familie en tot heden nog niemand over horen klagen
5/5
Danielle
Hypotheek     
juni 17, 2024
Zeer professioneel en klantvriendelijk. We konden altijd bij Sander terecht wanneer we zelf ergens niet uit kwamen of niet begrepen bij het aankopen van onze nieuwe woning en daarbij de financiering. Voor ons gevoel was hij 24/7 bereikbaar.
5/5
PMR
Hypotheek     
juni 15, 2024
Sander heeft all4finance samen met zijn vrouw opgezet. Clienten komen in de goede handen van een klein hecht team. Je kan rekenen op persoonlijke aandacht en dus maatwerk. Bijzonder in een tijd als deze! Met elke vraag kon ik op elk tijdstip terecht. Er werd meegedacht, raad gegeven en beschermd. Ik kwam uit een zeer nare scheiding. Deze persoonlijke begeleiding op basis van vol vertrouwen was precies wat ik nodig had
5/5
Kimberley
Hypotheek     
juni 14, 2024
Fijn gesprek en heeft alles op alles gezet om de hypotheek voor mijn huis rond te krijgen. Echte meedenker!
5/5
Mile Montage Service
Hypotheek     
juni 13, 2024
Sander staat altijd klaar voor z’n klant.Denkt met ze mee! Geeft altijd aan waarom die voor een ander product zal kiezen. Zal zeker altijd extra tijd en moeite doen om je droom waar te maken! Wij hebben een bedrijfspand dankzei Sander kunnen kopen en onze droom waar maken! 🤩🥳 Tnx
5/5
Tonnie
Hypotheek     
juni 13, 2024
Sander zoekt precies uit wat er allemaal mogelijk is, communiceert duidelijk tijdens het proces over welke documenten wij moeten aanleveren en welke stappen er worden gezet. De begeleiding van Sander is heel prettig, persoonlijk en professioneel. Een echte aanrader !
5/5
Rick Pouw
Hypotheek     
mei 27, 2024
Wederom goede ervaring, helder en duidelijke communicatie en plan van aanpak.
5/5
Tim
Hypotheek     
mei 6, 2024
Super advies en onwijs snel kunnen schakelen met het aankopen van mijn nieuwe appartement, onwijs bedankt hiervoor!
5/5
Geke en Sebastiaan
Hypotheek     
mei 2, 2024
Bij All4finance waren we al klant bij onze vorige hypotheek. Wederom zijn we niet teleurgesteld. Buiten de prettige gesprekken en de nodige humor van Rob wordt je van elke stap keurig op de hoogte gehouden door alle collega's. Er wordt snel gereageerd en vakkundig via whatsapp en ze kunnen snel schakelen en bereikbaar zijn. Misschien wel het belangrijkste, het voelt door de grote mate van betrokkenheid alsof je de enigste klant bent.
5/5
Maurits
Hypotheek     
april 2, 2024
Ik ben zeer goed geholpen. Rob dacht mee over mijn specifieke situatie en mogelijkheden.
5/5
Anoniem
Hypotheek     
maart 19, 2024
Goed geluisterd. Alle vragen konden we stellen en werden zo duidelijk uitgelegd totdat we het goed begrepen Al onze wensen werden goed gevraagd zodat we tot een goede en passend bij ons ,hypotheek zijn gekomen
5/5
Diederik
Hypotheek     
maart 6, 2024
We zijn goed geholpen. Goed naar onze wensen geluisterd en daar een goed advies gegeven.
5/5
Adriaan
Hypotheek     
februari 26, 2024
Rob zijn begeleiding was zeer prettig. Je kan altijd terecht voor vragen en hij komt over als oprecht geïnteresseerd. Daarnaast is zijn duidelijk uitleg zeer fijn.
5/5
Hidde
Hypotheek     
februari 21, 2024
Hij was heel duidelijk en was goed bereikbaar. Ze proberen ook met je mee te denken. En de koffie was erg lekker.
5/5
Jeroen
Hypotheek     
februari 19, 2024
Jordie heeft me goed geholpen om een indicatie te krijgen van mijn budget voor een koophuis. Hiermee kon ik gericht op zoek en heb ik uiteindelijk snel wat gevonden. Hij heeft duidelijke uitleg gegeven en goede onderbouwing van keuzes die aansluiten bij mijn wensen. Ook was Jordie goed bereikbaar en kreeg ik snel advies wanneer er haast was.
5/5
J
Hypotheek     
januari 21, 2024
Het kopen van een huis en het afsluiten van een hypotheek kan best spannend zijn maar bij Rob voelde ik mij gelijk op mijn gemak. Hij legt alles heel goed uit en op een manier dat iedereen het kan begrijpen. Door zijn advies is het mij gelukt om een huis te kopen, dus ik ben heel blij dat ik bij hem terecht ben gekomen.
5/5
Janna
Hypotheek     
januari 19, 2024
Vriendelijk ,ongedwongen duidelijke uitleg. korte lijnen.
5/5
Daan
Hypotheek     
januari 9, 2024
Stond goed open voor mijn vragen en hielp me waar nodig. Ook op dagen dat hij niet beschikbaar was, was hij toch wel bereid om mij te helpen.
5/5
T. van Roon
Hypotheek     
december 31, 2023
Wat een fijn gesprek hebben we gehad. Dit kon ook in de avonduren. Wat een top advies. Als je een duidelijk advies wil is dit je man. Wij zijn al jaren klant bij All4Finance en zullen hier nog heel lang en vaak terugkomen.
5/5
C.M.G
Hypotheek     
december 29, 2023
Erg duidelijk, snel en aardig alles voor ons geregeld. Wij zijn bizar tevreden
5/5
Anne Dekker
Hypotheek     
december 12, 2023
Rob is een enorm aardige en behulpzame man. Hij denkt met je mee, geen vraag is teveel en je kan hem altijd bereiken. Hij heeft enorm veel verstand van de markt en hij kan zijn keuzes goed beargumenteren. Ik ben enorm blij met Rob als hypotheekadviseur en ik zou zowel Rob als All4Finance bij iedereen aanraden!
5/5
Britt
Hypotheek     
december 6, 2023
Een eerste (nieuwbouw)huis samen brengt best wat onduidelijkheden met zich mee. Zeker als je allebei een koophuis hebt. We zijn heel fijn geholpen door Rob Tellekamp. Rob legde alles in duidelijke taal uit en gaf ons goed advies. Als iets onduidelijk was, was Rob altijd bereikbaar. Hij gaf deskundig advies en bracht structuur in de wirwar van de te maken keuzes.
5/5
Jessy
Hypotheek     
november 21, 2023
Open houding, duidelijke uitleg. Empatisch, ook even tijd nemen voor de persoon die voor je zit, met de vraag hoe is het?
5/5
ben k
Hypotheek     
november 20, 2023
alles was goed geregeld via noel, binnen de juiste tijd, versneld was ook geen probleem en het liep prima
5/5
Jane
Hypotheek     
november 16, 2023
Heel erg tevreden over Rob, hij legt alles goed uit ook de eventuele nadelen. Stap voor stap wordt alles doorgenomen zodat je geen informatie mist. Ik heb in de periode sept en okt meerdere gesprekken gehad. Steeds ook updates tussendoor gekregen over de stand van zaken en kon altijd terecht met mijn vragen.
5/5
Niels
Hypotheek     
oktober 24, 2023
Persoonlijk en duidelijk uitleg waarmee je echt goed weet wat er allemaal moet gebeuren en ook wat er gebeurd. Het voelt vertrouwd.
5/5
Duiker
Hypotheek     
oktober 5, 2023
Fantastisch geholpen bij All4finance. Alles wordt goed uitgelegd en je staat niet voor verrassingen! Klantvriendelijkheid staat hoog bij All4finance!
5/5
Erik
Hypotheek     
september 21, 2023
Goed advies met verstand van zaken, duidelijke communicatie.
5/5
Stijn
Hypotheek     
augustus 23, 2023
Jordie heeft er voor gezorgd dat we goed geinformeerd keuzes konden maken.
5/5
Daphne
Hypotheek     
augustus 21, 2023
Jordi is erg betrokken bij zijn klanten en geeft snel antwoord op je vragen.
5/5
Lucia
Hypotheek     
augustus 8, 2023
Noël heeft ons zeer goed geholpen bij alle stappen in het proces van een (eerste) huis kopen. Dankzij hem hebben wij nu een fijne woning, waarvan we weten dat alles rondom hypotheek én verzekeringen goed geregeld is!
5/5
Roos
Hypotheek     
juli 28, 2023
Vriendelijk, deskundig en meedenkend. Goed geholpen met de aankoop van ons eerste huis, bedankt hiervoor!
5/5
Wessel
Hypotheek     
juli 10, 2023
Wij zijn door Noël fantastisch geholpen bij ons hypotheekadvies. Ook tussen de afspraken door konden we altijd terecht met onze vragen en kregen we de informatie die we nodig hadden om ons plaatje compleet te krijgen. Er werd goed meegedacht bij wat passend zou zijn bij onze situatie en hierin werd het vertrouwen gewaarborgd dat alle zaken goed geregeld gingen worden.
5/5
Lonneke
Hypotheek     
juni 27, 2023
Jordie heeft met alles met ons meegedacht en was altijd bereikbaar voor vragen. Hij heeft ons goed geadviseerd en het hele proces goed begeleid. Dankje wel Jordie voor alle goede zorgen!
5/5
Patricia
Hypotheek     
juni 20, 2023
Jordie neemt echt de tijd om alles uit te leggen. Ook is hij gedurende de hele periode heel erg goed bereikbaar geweest. Ontzettend fijn!
5/5
Paulia
Hypotheek     
juni 15, 2023
Rob is een prettige man. Nam ruimschoots de tijd. Legde alles goed en duidelijk uit en was in staat om (vooral mij) gerust te stellen. De hypotheekaanvraag verliep vlot en probleemloos.
5/5
Kees
Hypotheek     
juni 15, 2023
ontspannen gesprekken met duidelijke uitleg wat alles inhoud. Alles heeft geleidt tot een passend financieel plaatje voor ons
4/5
Ramon , Alphen aan den rij      
juli 11, 2024
Geweldig geholpen voor de 2e keer
Voor een 2e keer ben ik geweldig geholpen bij all4finance van Sander van der vis , hij heeft voor ons het hele traject van a tot z geregeld en hoewel dit soms best spannend kan zijn voor ons als mensen is dit voor Sander en zijn team gesneden koek . En uiteraard met succes is alles goed gekomen waar wij als klant heel erg tevreden over kunnen en mogen zijn . Ik zal zeker een 3e x weer bij hem aankloppen om mijn/onze zaken weer te laten regelen .
5/5
Peter , Alphen aan den Rijn      
juli 8, 2024
Uitstekend hypotheek advies & begeleiding, zeker aan te raden !
All4Finance is een betrouwbare, prettige en effectieve hypotheek adviseur. Wij als ondernemers zijn professioneel begeleid en heel tevreden over het hele traject via All4Finance !
5/5
J , Alphen aan den rijn      
juni 25, 2024
Persoonlijk en altijd behulpzaam
Rob is ervaren, laagdrempelig in contact, persoonlijk en snel. Begeleiding is erg fijn. Veel dank!
5/5
Judith Dobbelaar , Breda      
juni 24, 2024
We worden altijd weer uitstekend geholpen
Wij zijn voor de derde keer klant bij All4finance voor een hypotheekadvies. Sander is ontzettend behulpzaam en kundig. Hij denkt graag proactief met je mee en is goed bereikbaar (overigens geldt dit ook voor de rest van het team van All4finance). Al met al een fijn en klantvriendelijk kantoor waar men zich echt inzet om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij zijn niet voor niets terugkerende klant en zullen een evt. volgende keer ook weer voor All4finance kiezen.
5/5
Roel , Sassenheim      
juni 20, 2024
Fijne vent met kennis van zaken!
Meerdere keren bij Sander geweest voor het oversluiten van een hypotheek of toevoegen van een bouwdepot, altijd succesvol afgerond!
5/5
Merel , Alphen aan den Rijn      
juni 18, 2024
Klantgericht
Wij hebben zowel bij de aankoop van ons huis (2019) als nu bij het aanvragen van een bouwdepot gebruik gemaakt van de services van All4Finance. Sander heeft ons ook dit maal goed geholpen. Hij is gemakkelijk te bereiken en reageert snel. Denkt mee en legt alles op een begrijpelijke manier uit. Daarnaast ook de complimenten aan de collega's van Sander. Ook zij waren gemakkelijk te bereiken en gaven waar nodig extra uitleg. De service is klantgericht; er wordt echt meegedacht met ons en wij konden op basis van een duidelijke uitleg keuzes maken.
4.5/5
Ester , Alphen aan den Rijn      
juni 18, 2024
Super geholpen met Hypotheek advies
Geen hypotheekconstructie is te ingewikkeld voor Sander! Zijn advies heeft ons een mooie hypotheek opgeleverd die bestaat uit 8 verschillende leningdelen (voortkomend uit echtscheidingen en bijhorende koopwoningen). Hij heeft alles heel helder uitgelegd. Sander heeft een bepaalde rust en vriendelijkheid over zich die super prettig is. Want een hypotheek afsluiten blijft altijd spannend. Sander (en zijn collega's op kantoor) is bijna 24-7 bereikbaar voor vragen, ook geeft hij tips over extra zaken om op te letten of om gebruik van te maken, zoals een bouwdepot of subsidies. Kortom, bij All4Finance kun je met een gerust hart terecht voor advies. Een volgende keer zouden we zeker weer naar hen toegaan.
5/5
Dominique , Alphen aan den Rijn      
juni 17, 2024
Betrouwbaar
Sander heeft mij ontzettend goed geholpen, met het onderzoeken of ik in mijn koopwoning zou kunnen blijven. Stapsgewijs heeft hij elke keer mij ondersteunt, met als resultaat dat ik in mijn huidige woning kan blijven. Financiële zaken legt hij duidelijk uit. Hij is goed bereikbaar, reageert snel en erg vriendelijk (ook collega's die mij hielpen, wanneer Sander een afspraak had). Absoluut een aanrader.
5/5
Gijs , Alphen Aan Den Rijn      
juni 17, 2024
Snel, correct, en efficiënt
Zoals bij eerdere aanvragen was ook deze keer de voorbereiding perfect en wist de adviseur precies wat nodig was om het dossier, na goedkeuring van het voorstel van mijn kant, compleet bij de hypotheekverstrekker te krijgen waarna acceptatie binnen 24 uur een feit was, wat voor mij een absoluut record is. (Ook al was dit een extra hypotheek voor verduurzaming bij dezelfde hypotheekverstrekker die ook de bestaande hypotheek heeft verstrekt.)
5/5
Danielle , Alphen aan den Rijn      
juni 17, 2024
Zeer professioneel en klantvriendelijk!
Zeer professioneel en klantvriendelijk. We konden altijd bij Sander terecht wanneer we zelf ergens niet uit kwamen of niet begrepen bij de financiering van onze nieuwe woning. Voor ons gevoel was hij 24/7 bereikbaar.
5/5
PMR , Alphen aan den Rijn      
juni 15, 2024
In goede handen!
Ik stond er alleen voor en wist niet waar te beginnen. Bij Sander en Siegfried kwam ik terecht in goede handen. Er werd met me meegedacht en goede raad gegeven. De sfeer is laagdrempelig waardoor ik me nooit bezwaard voelde als ik toch nog extra vragen had of ergens op wilde terugkomen. Er werd altijd tijd voor me gemaakt en als ik behoefte had aan extra uitleg, ook al was het verhaal me al 3 keer uitgelegd, dan kreeg ik dat. We leven in een tijd waar persoonlijk contact steeds schaarser wordt. Ik kan geen telefonisch keuzemenu meer horen. Ik kan geen chatrobot meer zien. Wat een verademing is een bedrijf als All4finance waar de mens nog centraal staat en je kunt rekenen op maatwerk in de vorm van een echt persoonlijk advies.
5/5
kim , Leidschendam      
juni 14, 2024
Uitstekende dienstverlening met vriendelijk personeel
Lastig om een woning te kopen, maar het is Sander van der Vis toch gelukt door zijn goede inzet en meedenkend vermogen!
5/5
Sameh , Zoetermeer      
juni 12, 2024
Uitstekende service.
Ik heb uitstekende service ontvangen. We hebben onze tweede huis via All4finance gekocht en wij zouden ook in de toekomst bij hen blijven. Ik raad iedereen aan om van hen uitstekend service gebruik te maken.
4.5/5
Rick , Nieuwkoop      
mei 27, 2024
Wederom goede ervaring!
Rob is een kundige man die helder de boodschap kan brengen. Wij hebben voor de 2e keer een goede ervaring met hem!
5/5
Tim , Alphen aan den Rijn      
mei 6, 2024
Snel en goed advies!
Supergoed advies en snel kunnen schakelen bij het aankopen van mijn eerste appartement! Onwijs bedankt Rob en zeker tot snel!
5/5
Geke en Sebastiaan Van Schagen , Alphen aan den Rijn      
mei 2, 2024
Klant en service gericht
Bij All4finance waren we al klant bij onze vorige hypotheek. Wederom zijn we niet teleurgesteld. Buiten de prettige gesprekken en de nodige humor van Rob wordt je van elke stap keurig op de hoogte gehouden door alle collega's. Er wordt snel gereageerd en vakkundig via whatsapp en ze kunnen snel schakelen en bereikbaar zijn. Misschien wel het belangrijkste, het voelt door de grote mate van betrokkenheid alsof je de enigste klant bent.
5/5
Edgar , Delft      
april 25, 2024
Fijne en duidelijke hulp, precies wat ik zocht
Bij de aankoop van mijn eerste huis had ik geen ervaring met het hele proces en ik ben er super goed doorheen geloodst. Ik had een hoop vragen die allemaal duidelijk en vriendelijk zijn beantwoord. Ze hebben ook steeds de tijd genomen om stappen uit te leggen die niet direct met de hypotheek te maken hadden. We hebben samen mijn situatie in kaart gebracht en vervolgens kreeg ik verschillende opties en mogelijkheden. Deze zijn uitgebreid besproken met ook duidelijke uitleg over wat voor mij de voor en nadelen zijn. Tijdens het hele proces moest er soms worden gewacht en soms snel worden gehandeld. All4Finance is daar steeds flexibel in geweest en alles was op tijd geregeld. Ze hebben me ook nog geholpen met een verzekeringen pakket voor een prima prijs.
5/5
Maurits , Alphen aan den Rijn      
april 2, 2024
Uitstekend geholpen
Ik ben zeer goed geholpen. Rob dacht mee over mijn specifieke situatie en mogelijkheden.
5/5
Tineke , Alphen aan de rijn      
maart 19, 2024
Heel prettig en persoonlijk goed advies
Persoonlijke goede begeleiding en gekomen tot een goed advies. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en mogelijkheden . Alle vragen die we hadden werden met veel geduld beantwoord totdat we het allemaal begrepen en zo tot een goede keuze konden komen. Tenslotte koop je niet elke dag een ander huis Fantastich geholpen .
5/5
Adriaan , Leiden      
februari 26, 2024
Rob is bevlogen en vriendelijk
De begeleiding die Rob heeft gegeven bij de financiering van de woning was heel erg prettig. Daarnaast heeft hij altijd ruimte voor vragen en antwoord hij altijd snel. Heel erg bedankt!
4.5/5
Hidde Klein , Zoeterwoude      
februari 21, 2024
Fijn om mee te werken
Gewoon goed. Zijn goed bereikbaar en denken met je mee. Ze helpen waar ze kunnen.
4.5/5
Jeroen Sonnemans , Gouda      
februari 19, 2024
Helder advies
Duidelijk advies op maat met goede onderbouwing! Ook goed te volgen wanneer je zelf niet thuis bent in hypotheken en verzekeringen. Ook erg goed bereikbaar voor vragen.
5/5
kevin , hazerswoude      
februari 8, 2024
goed en persoonlijk
ik werd er goed en persoonlijk geholpen ze dachten goed met me mee
4.5/5
Janna , Alphen aan den Rijn      
januari 19, 2024
heel vakkundig.
Na al eerder advies ingewonnen te hebben wat mijn mogelijkheden waren bij Rob, uiteindelijk na 2 jaar weer teruggekomen voor een hypotheekaanvraag. Fantastisch geholpen door Jordy ,maar ook de andere medewerkers helpen heel goed met al je vragen .Duidelijke uitleg en de best bij jou passende hypotheekverstrekker gezocht. Ik kan All4Finance zeker aan iedereen aanbevelen.
5/5
Richard , Zoetermeer      
januari 16, 2024
Zeer goed en kundig geholpen.
Vriendelijke en goede service. Tijdens het hele verloop van aanvraag hypotheek werd ik goed op de hoogte gebracht. Een aanrader!
Bereken jouw maximale hypotheek
Vraag adviesgesprek aan
Tevreden klanten beoordelen ons met:

Gebaseerd op meer dan 1600 reviews

,