Reviews

5/5
Erik
Hypotheek     
september 21, 2023
Goed advies met verstand van zaken, duidelijke communicatie.
5/5
Stijn
Hypotheek     
augustus 23, 2023
Jordie heeft er voor gezorgd dat we goed geinformeerd keuzes konden maken.
5/5
Daphne
Hypotheek     
augustus 21, 2023
Jordi is erg betrokken bij zijn klanten en geeft snel antwoord op je vragen.
5/5
Lucia
Hypotheek     
augustus 8, 2023
Noël heeft ons zeer goed geholpen bij alle stappen in het proces van een (eerste) huis kopen. Dankzij hem hebben wij nu een fijne woning, waarvan we weten dat alles rondom hypotheek én verzekeringen goed geregeld is!
5/5
Roos
Hypotheek     
juli 28, 2023
Vriendelijk, deskundig en meedenkend. Goed geholpen met de aankoop van ons eerste huis, bedankt hiervoor!
5/5
Wessel
Hypotheek     
juli 10, 2023
Wij zijn door Noël fantastisch geholpen bij ons hypotheekadvies. Ook tussen de afspraken door konden we altijd terecht met onze vragen en kregen we de informatie die we nodig hadden om ons plaatje compleet te krijgen. Er werd goed meegedacht bij wat passend zou zijn bij onze situatie en hierin werd het vertrouwen gewaarborgd dat alle zaken goed geregeld gingen worden.
5/5
Lonneke
Hypotheek     
juni 27, 2023
Jordie heeft met alles met ons meegedacht en was altijd bereikbaar voor vragen. Hij heeft ons goed geadviseerd en het hele proces goed begeleid. Dankje wel Jordie voor alle goede zorgen!
5/5
Patricia
Hypotheek     
juni 20, 2023
Jordie neemt echt de tijd om alles uit te leggen. Ook is hij gedurende de hele periode heel erg goed bereikbaar geweest. Ontzettend fijn!
5/5
Paulia
Hypotheek     
juni 15, 2023
Rob is een prettige man. Nam ruimschoots de tijd. Legde alles goed en duidelijk uit en was in staat om (vooral mij) gerust te stellen. De hypotheekaanvraag verliep vlot en probleemloos.
5/5
Kees
Hypotheek     
juni 15, 2023
ontspannen gesprekken met duidelijke uitleg wat alles inhoud. Alles heeft geleidt tot een passend financieel plaatje voor ons
5/5
Vienna
Hypotheek     
juni 13, 2023
7 jaar geleden ging ik noodgedwongen in mijn eentje, onvoorbereid en zonder kennis een appartement kopen. Ik wist werkelijk niet wat ik moest doen en iemand adviseerde mij Sander van all4finance. Wat ben ik toen extreem goed geholpen, ook gewoon echt gesteund in de situatie waar ik in zat. Als ik nu terug kijk deed hij volgens mij meer dan een financieel adviseur hoeft te doen. Nu 7 jaar later heb ik samen met mijn vriend een huis gekocht. En ik wilde weer Sander van all4finance. Deze keer liepen we weer tegen lastige dingen aan. Dingen die we echt niet alleen hadden gekund (terwijl we beide gestudeerd hebben). We zijn in alle opzichten zo goed geholpen door het hele team! We zijn ze echt dankbaar voor alles hebben en we hebben vaak tegen elkaar gezegd dat het hele team elke cent waard is geweest. Onwijs bedankt Sander en All4finance team!!!
5/5
A
Hypotheek     
juni 9, 2023
Wanneer je er voor kiest om je hypotheek en/of verzekering te laten regelen via de medewerkers van All4Finance, krijg je er tijdelijk een familie bij. Dit omdat, wie je ook helpt, iedereen erg betrokken is en zich echt inspant om de zorgen uit handen te nemen. Noël nam alle tijd voor zowel het advies zelf als voor de geruststelling, uitleg aan een leek en het herstellen van het vertrouwen in een goede afloop. Vanaf dat eerste gesprek wist ik: hier werken mensen met verstand van zaken, betrokkenheid en een grote inzet om jou te ontzorgen. En dat is wat je goed kunt gebruiken bij een verhuizing! Vervolgens heb ik ook kennis gemaakt met de collega's van de verzekeringen die op precies dezelfde manier te werk gaan. Wat me opvalt is dat alle medewerkers goed op de hoogte zijn van jouw situatie en de vraag wat de collega's hierin aan het doen zijn. Je hoeft dus nooit lang te wachten op antwoord en geen vraag is te gek. Ik ben dankbaar om het feit dat ik bij All4Finance terecht gekomen ben!
5/5
Renee en Sharaisa
Hypotheek     
juni 2, 2023
Wij hebben vanaf het eerste moment een goede klik met Noel. Hij heeft ons geadviseerd en geholpen vanaf het ‘kijken hoeveel wij kunnen lenen’ tot de daadwerkelijke aankoop van ons droomhuis. Noel heeft ons geadviseerd bij het doen van een passend bod en heeft onwijs goed rekening gehouden met onze wensen. Voor financiële kwesties zullen wij zeer zeker weer bij Noel aankloppen!
5/5
Iris van Gessel
Hypotheek     
mei 22, 2023
Wij hebben een gesprek gehad over onze hypotheek bij Jordi. Uit eindelijk ervoor gekozen om te verbouwen vanuit de hypotheek. Jordi heeft ons hierbij heel goed geholpen en advies gegeven. Hij heeft maakt altijd tijd voor je en je kan met alle vragen terecht. Jordi is professioneel, vriendelijk en veel kennis. Dus uitstekende ervaring.
5/5
Nel
Hypotheek     
mei 7, 2023
Het eerste gesprek voelde direct goed en gaf vertrouwen.
5/5
WS
Hypotheek     
mei 4, 2023
Ik kan iedereen aanraden om samen met Sanderin zee te gaan. Altijd bereid om te helpen, duidelijke afspraken, professionele aanpak.
4/5
Patrick
Hypotheek     
april 19, 2023
Fijn gesprek, goed geinformeerd, neemt echt de tijd om alles duidelijk uit te leggen
5/5
Walter
Hypotheek     
april 2, 2023
Noël heeft alle werkzaamheden uit handen genomen en een prachtig resultaat behaald. Wij hadden zeker geen makkelijke case maar door de inspanning van Noël is het toch gelukt.
5/5
Rene
Hypotheek     
maart 25, 2023
Zeer deskundige prettige adviseur. Groot inlevingsvermogen. Rustige en duidelijke uitleg van alle mogelijke opties.
5/5
Anoniem
Hypotheek     
maart 21, 2023
Heel goed advies en professionele begeleiding. Betrouwbaar, flexibel en er wordt ten alle tijden naar de juiste oplossing gezocht.
5/5
Suzanne
Hypotheek     
maart 20, 2023
Al 10 jaar komen we bij Sander. We kunnen kns geen betere financieel adviseur wensen. Zijn ervaring, deskundigheid zorgen ervoor dat we iedere keer weer tevreden zijn. En natuurlijk de gezelligheid van het hele team. Telefonisch uitstekend bereikbaar en lossen snel dingen op. Sander en zijn team, wederom ontzettend bedankt!
5/5
Mooijman
Hypotheek     
maart 16, 2023
Rob heeft ons in alles super geadviseerd. Bij veranderende omstandigheden werd net direct geschakeld. Bovenal een leuke, vriendelijke man. Een aanrader.
5/5
Alles
Hypotheek     
maart 10, 2023
Wij zijn nog nooit zo goed geholpen. Rob is heel vriendelijk en heeft zoveel kennis. Wij zijn heel blij dat we bij Rob terecht zijn gekomen. Als we 10 sterren konden geven dan 10 sterren voor Rob
5/5
Jvg
Hypotheek     
maart 8, 2023
Deskundig en goed advies, staat altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden! Kortom blij mee met het advies
5/5
Klaudia
Hypotheek     
maart 2, 2023
Sander heeft na het eerste gesprek vlug de draad opgepakt en is gelijk de slag gegaan. Het voelde meteen vertrouwd en zonder twijfel zijn wij deze samenwerking aangegaan. Het hele proces verliep spoedig en soepel. Communicatie verliep super fijn met Sander, maar ook met het hele team van All4finance. Het was voor ons de eerste keer dat wij een hypotheek afsloten, en ondanks de spanning kijken wij terug op een hele fijne samenwerking. Wij zouden All4finance en Sander als Adviseur zeker aanraden!
5/5
Alice
Hypotheek     
maart 1, 2023
Noël heeft ons goed en snel geholpen. Ons duidelijk uitleg gegeven over onze hypotheek. Zodat we hier goed mee waren geholpen.
5/5
Sanne
Hypotheek     
februari 28, 2023
Rob is erg gemakkelijk in de omgang en geïnteresseerd in jouw situatie. Hierdoor denkt hij goed mee en weet hij goed in te vullen wat we nodig hebben. Hij geeft duidelijk uitleg en is gemakkelijk te benaderen. Het contact is zeer goed verlopen.
5/5
Robbert
Lenen     
februari 18, 2023
Dit bedrijf hielp me achtereenvolgens met een persoonlijke lening en een hypotheek. Ze zijn kundig, snel en bovendien en bovenal betrokken en vriendelijk. Zoals je overal geholpen zou willen worden. GEWELDIG!
5/5
TimCG
Hypotheek     
februari 17, 2023
Rob heeft mijn goed begeleid door een vrij lang een complex financiering in verband met scheiding & kopen nieuwe huis. Fijn dat hij me op de hoogte heeft gehouden via (o.a) whatsapp.
4/5
joop
Hypotheek     
februari 15, 2023
EMPATISCH,MENSELIJK,CORDAAT,ACCURAAT , DUIDELIJK,BETROUWBAAR EN VRIENDELIJK
5/5
Gerard
Hypotheek     
februari 8, 2023
Sander heeft onze geholpen met onze eerste hypotheek en nu ook de tweede hypotheek ivm verbouwing. Sander denkt altijd mee en kijkt wat de mogelijkheden zijn. Komt zelf langs als we overdag niet thuis zijn. Sander kijkt ook altijd met de jaren mee als er iets veranderd kan worden wat in onze voordeel is.
5/5
Marja
Hypotheek     
februari 7, 2023
We zijn zeer goed geholpen. Als is duidelijk besproken en uitgelegd. We konden alle vragen stellen en kregen duidelijke antwoorden en uitleg. Ook zijn er diverse (andere) mogelijkheden besproken.
5/5
Minasian
Hypotheek     
januari 24, 2023
We zijn zeer tevreden over de werkwijze en alert handelen van Noël en zijn team. Altijd fijn gevoel bij gehad en de hypotheek aanvraag was daardoor ook snel rond!
5/5
Laurens
Hypotheek     
januari 24, 2023
Noël heeft ons erg goed geholpen met het afsluiten van de hypotheek voor ons nieuwe huis. Er waren uitdagingen ronde de verplichte terug verkoop van onze huidige woning maar Noël heeft zich niet laten ontmoedigen en heeft alle problemen opgelost! Erg blij met het resultaat!
4/5
Tijs
Hypotheek     
januari 22, 2023
Wij hebben prettige gespreken gehad met Noel. Hij denkt mee is oplossingsgericht en komt betrouwbaar over. Voor tussentijdse vragen konden we ook altijd bij hem terecht.
5/5
Johan
Hypotheek     
januari 19, 2023
Noël heeft ons super geholpen. Hij denkt mee, heeft veel geduld en heeft ons van het begin tot het einde goed begeleid. Ook eerdere ervaringen met Noël waren prettig. Wij blijven zeker terugkomen!
5/5
anoniem
Hypotheek     
januari 18, 2023
meer dan fantastisch, kan zich verplaatsen in de situatie en haalt alles uit de kast voor de bet mogelijke oplossing. Bereikbaarheid en responsetijd geweldig! niets dan lof ik beveel hem van harte aan bij al mijn vrienden en kennissen!
5/5
Gwenda
Hypotheek     
januari 18, 2023
Rob heeft ons voorzien van veel informatie en meegedacht in mogelijkheden met betrekking tot de asnkoop van ons nieuwe huis.
5/5
Lars
Hypotheek     
januari 17, 2023
Altijd bereikbaar, goed advies en heeft alle vragen tijdig beantwoord. Heeft ook een extra stap voor ons gemaakt door een rente-voordelige hypotheek te regelen via Aegon.
5/5
K.J.F.
Hypotheek     
januari 17, 2023
Snel advies, in contact gebracht met makelaar en snel huis kunnen vinden.
5/5
AL
Hypotheek     
januari 17, 2023
Was duidelijk in zijn uitleg, begreep wat ik wilde, behulpzaam, meedenkend.
5/5
Marco
Hypotheek     
januari 16, 2023
Alles zeer duidelijk uitgelegd, beschikbaar waar nodig , goed bereikbaar . Jordy is een echte meedenker en ook gewoon heel vriendelijk. Later ook advies gegeven voor verzekeringen die ik goedkoper heb weten af te sluiten. Kortom een topper.
5/5
L.L. Vermeij
Hypotheek     
januari 16, 2023
Al 14 jaar een zeer tevreden klant. Of het nu een aankoop woning of aanpassing lopende hypotheek betreft, altijd goed advies. Sander en team is flexibel, kan snel meesporen en ook de terugkoppelingen op vragen is altijd vlot en duidelijk wat ontzorgt.
5/5
J.W.
Hypotheek     
januari 9, 2023
Bijzonder goed ontvangen en alles heel correct uitgelegd! Top!
5/5
Nick & Sanne
Hypotheek     
december 24, 2022
Noël heeft ons goed geholpen en heeft verstand van zaken. Hij weet dit ook goed te vertalen en uit te leggen aan iemand die minder/geen verstand heeft van hypotheken.
5/5
Bas
Hypotheek     
december 22, 2022
Jordie van Munsteren heeft ons geholpen bij het kopen van ons eerste huis; dankzij zijn persoonlijke aanpak is dit een heel soepel proces geweest. Jordie was altijd zeer goed bereikbaar, zowel per mail als telefonisch. Hij nam de tijd om al onze vragen te beantwoorden en het te doorlopen proces goed toe te lichten. Ik beveel Jordie van harte aan!
5/5
M
Hypotheek     
december 15, 2022
Goede service! Snelle reactie wanneer je een vraag had, dat is super fijn want dan kan je gauw door met het regelen van dingen. Zowel via de mail als telefonisch. Verder helpt Sander je de beste keuzes te maken wat betreft je hypotheek, waardoor je daar nog lange tijd profijt van hebt.
5/5
Remco
Hypotheek     
december 15, 2022
Heb nu voor de 2e keer een hyphotheek afgesloten bij Sander. Ben heel erg tevreden over het advies en de afhandeling van de hypotheek aanvraag. Sander neemt de tijd voor je en geeft duidelijk advies.
5/5
R W
Hypotheek     
december 13, 2022
Sander weet wat er gaande is in de markt en reageert daar scherp en snel op. Daarnaast kent hij de hypotheekverstrekkers als hun vereisten goed. Sander heeft mij nu 3x adequaat verder geholpen. Sander bedankt en hopelijk werken we weer snel samen.
5/5
Maarten
Hypotheek     
december 12, 2022
Top service! Tijdens deze huizengekte waren ook wij op zoek naar een woning. We hebben meerdere biedingen gedaan en telkens advies ingewonnen bij Sander. Hij reageerde altijd heel snel op vragen en kwam met gedegen en onderbouwd advies. Wij hadden al snel door dat we in goede handen waren. Ik raad iedereen aan om de hypotheek bij Sander te regelen.
4/5
Erik , Boskoop      
september 21, 2023
Helemaal duidelijk en goed advies.
Ontspannen en humor volle communicatie met verstand van zaken.
5/5
Harmen , Ter Aar      
augustus 23, 2023
Goede service en alles duidelijk uitgelegd
All 4 finance zou ik zeker aanraden. Ben geholpen door Jordie van Munsteren voor het verhogen van mijn hypotheek. Door de korte lijntjes binnen dit bedrijf was alles zo gergegeld!
5/5
Daphne , Waddinxveen      
augustus 21, 2023
Top service
Jordi heeft mij erg goed geholpen met de zoektocht naar mijn eerste huis. Hij beantwoorden netjes mijn vragen. Als ik een appje stuurde of belde had ik meteen contact en kwam hij met een antwoord op mijn vraag. Als je een goede hypotheek adviseur zoekt moet je zeker bij All 4 Finace zijn!
5/5
Lucia , Leiden      
augustus 8, 2023
Begeleiding van A tot Z
Noël heeft ons zeer goed geholpen bij alle stappen in het proces van een (eerste) huis kopen. Dankzij hem hebben wij nu een fijne woning, waarvan we weten dat alles rondom hypotheek én verzekeringen goed geregeld is!
4.5/5
Roos , Ter aar      
juli 28, 2023
Goed geholpen!
Deskundig, meedenkend en vriendelijk!
5/5
Lorenzo Bruno , De Kwakel      
juli 27, 2023
Goede adviseur, waar wij echt op konden reken!
Wij hebben een super ervaring met Jordie. Super geholpen, stond altijd voor ons klaar en was eigenlijk altijd te bereiken. Zelfs als wij in de late uurtjes nog vragen hadden. Is erg duidelijk en direct, iemand waar je echt op kan rekenen. Na anderhalf jaar, 31 bezichtigingen, 9 keer een bod op een huis. Veel herberekeningen door jordie. Heeft hij ons super begeleid naar ons eerste toffe huisje!
5/5
Alex , Berkel en Rodenrijs      
juli 20, 2023
Uitstekende en persoonlijke adviezen en begeleiding
De afgelopen 18 maanden in een traject gezeten om onze woning te verkopen en een nieuwe woning aan te kopen. Van start tot finish (en daarna) fantastisch geholpen door All4finance. Een persoonlijke behandeling, waarbij echt geluisterd is naar onze wensen en onze situatie goed bekeken/beoordeeld. Het was een lastig traject met meerdere mislukte aankopen (veranderende thuis-situatie, ingewikkelde markt i.c.m. verborgen gebreken na bouwtechnische keuringen). Ondanks alle ups/downs bleef All4finance vol energie en ondersteuning om telkens opnieuw nieuwe berekeningen en bijbehorende adviezen op te leveren.
5/5
Yasmin , Alphen aan den Rijn      
juli 11, 2023
Jordie stond voor ons klaar!
Vanaf het eerste gesprek was Jordie erg betrokken. Hij heeft ons geholpen een goede afweging te maken, geeft veel informatie en is heel transparant! Ik zou hem zo weer om hulp vragen.
5/5
Wessel , Bodegraven      
juli 10, 2023
Allesomvattende service
Wij zijn door Noël fantastisch geholpen bij ons hypotheekadvies. Ook tussen de afspraken door konden we altijd terecht met onze vragen en kregen we de informatie die we nodig hadden om ons plaatje compleet te krijgen. Er werd goed meegedacht bij wat passend zou zijn bij onze situatie en hierin werd het vertrouwen gewaarborgd dat alle zaken goed geregeld gingen worden.
5/5
Lonneke , Ter aar      
juni 27, 2023
Alle zorgen uit handen, super geregeld!
Heel fijn dat all4finance ons heeft geholpen bij het aanvragen van de hypotheek. Ze hebben ons voorzien van advies en gekeken wat het beste past bij onze situatie. En daarna alles goed geregeld. Bedankt all4finance!
5/5
Patricia , Rotterdam      
juni 20, 2023
Prettig
Ik heb de samenwerking als heel erg prettig ervaren. Alles is ons heel erg duidelijk verteld en all4finance was ten alle tijden goed bereikbaar. Er is echt de tijd genomen om alles goed door te nemen en onze wensen te bespreken. En er is een realistisch beeld geschetst, waardoor het duidelijk was wat de mogelijkheden waren. Kortom, echt een hele fijne hypotheekadviseur.
5/5
Chris , Oud Pekela      
juni 19, 2023
Goede begeleiding en eigenlijk veder geen zorgen
Je kan altijd met je vragen terecht duidelijke uitleg van je over de producten die je krijg. En er is altijd tijd voor je
4.5/5
Pauli , Alphen aan den Rijn      
juni 15, 2023
Goed advies
Heel prettig geholpen door Rob Tellekamp van All4finance in Alphen aan den Rijn. Rob nam ruim de tijd, legde alles goed uit en was in staat om ons (vooral mij) goed gerust te stellen. De afwikkeling verliep snel en probleemloos.
4/5
Kees Lamens , Vlaardingen      
juni 15, 2023
persoonlijk en vakkundig geholpen
Super ervaring gehad met Noël Holierook. Op aanraden van vrienden van ons contact gezocht voor het bekijken van onze financiële situatie en regelen van de hypotheek voor ons nieuwe huis. Hele leuke en ontspannen gesprekken gehad waarbij de tijd omvloog en alles heel snel geregeld was en alles werd heel duidelijk uitgelegd. Met het advies het huis wat we wilde kunnen kopen en alle zaken geregeld via all4finance inclusief bouwkeuring, bankgarantie etc. Mooi dat we dat zo uit handen konden geven! Een echte aanrader dus als je zelf bezig wil zijn met andere dingen regelen buiten hypotheek om.
5/5
Vienna , Leiden      
juni 13, 2023
Meedenkend met verschillende situaties, in alle opzichten top!
7 jaar geleden ging ik noodgedwongen in mijn eentje, onvoorbereid en zonder kennis een appartement kopen. Ik wist werkelijk niet wat ik moest doen en iemand adviseerde mij Sander van all4finance. Wat ben ik toen extreem goed geholpen, ook gewoon echt gesteund in de situatie waar ik in zat. Als ik nu terug kijk deed hij volgens mij meer dan een financieel adviseur hoeft te doen. Nu 7 jaar later heb ik samen met mijn vriend een huis gekocht. En ik wilde weer Sander/ all4finance. Deze keer liepen we weer tegen lastige dingen aan. Dingen die we echt niet alleen hadden gekund (terwijl er beide gestudeerd hebben). We zijn in alle opzichten zo goed geholpen door het hele team! We zijn ze echt dankbaar voor alles hebben vaak tegen elkaar gezegd dat het hele team elke cent waard is geweest. Onwijs bedankt All4finance!!!
5/5
Annette , Alphen aan den Rijn      
juni 9, 2023
Redders in nood
Wanneer je er voor kiest om je hypotheek en/of verzekering te laten regelen via de medewerkers van All4Finance, krijg je er tijdelijk een familie bij. Dit omdat, wie je ook helpt, iedereen erg betrokken is en zich echt inspant om de zorgen uit handen te nemen. Ik was in redelijke staat van paniek toen ik voor het eerst contact opnam met All4Finance. Ik was bezig met de aankoop van een nieuw huis en de bank maakte er een potje van. Ik heb zelf geen verstand van hypotheken dus moest subiet op zoek naar iemand die mij kon behoeden voor rampen. Wat een verademing om dan met medewerkers van All4Finance te maken te krijgen. Ik kon de volgende dag al terecht voor een gesprek aan tafel met goede koffie (in plaats van online). Noël nam alle tijd voor zowel het advies zelf als voor de geruststelling, uitleg aan een leek en het herstellen van het vertrouwen in een goede afloop. Vanaf dat eerste gesprek wist ik: hier werken mensen met verstand van zaken, betrokkenheid en een grote inzet om jou te ontzorgen. En dat is wat je goed kunt gebruiken bij een verhuizing! Vervolgens heb ik ook kennis gemaakt met de collega's van de verzekeringen die op precies dezelfde manier te werk gaan. Wat me opvalt is dat alle medewerkers goed op de hoogte zijn van jouw situatie en de vraag wat de collega's hierin aan het doen zijn. Je hoeft dus nooit lang te wachten op antwoord en geen vraag is te gek. Ik ben dankbaar om het feit dat ik bij All4Finance terecht gekomen ben!
5/5
Renee en Sharaisa , Zoetermeer      
juni 2, 2023
Wij zijn uitstekend geholpen en geadviseerd
Wij hebben vanaf het eerste moment een goede klik met Noel. Hij heeft ons geadviseerd en geholpen vanaf het ‘kijken hoeveel wij kunnen lenen’ tot de daadwerkelijke aankoop van ons droomhuis. Noel heeft ons geadviseerd bij het doen van een passend bod en heeft onwijs goed rekening gehouden met onze wensen. Voor financiële kwesties zullen wij zeer zeker weer bij Noel aankloppen!
5/5
Theo Klaverwijden , Alphen aan den Rijn      
mei 12, 2023
Goede service
Goede service en ze weten goed wat je bedoeld en ze handelen als voor je netjes af.ZEKER EN AAN RADER.als we weer en hypotheek adviseur nodig heb dan ga ik weer daar heen.
4/5
Nel Keizer , Hazerswoude-Dorp      
mei 7, 2023
Alles in 1 keer goed geregeld.
Fijne en duidelijke benadering.
5/5
William , Straver      
mei 4, 2023
Geweldig!
Ik kan iedereen aanraden om samen met All4finance Hypotheken in zee te gaan. Altijd bereid om te helpen, duidelijke afspraken, professionele aanpak en prijskwaliteit is top.
5/5
Dimar , Alphen aan den Rijn      
april 20, 2023
Uitstekende service
We zijn erg goed geholpen door Jordie van All4Finance met onze hypotheek. Vanaf dag 1 stonden alle opties open en ook buiten kantooruren was er ruimte om even te bellen met een vraag, hierdoor hoefden we kooit lang te wachten. Mede door het snelle en acurate handelen van Jordie hebben we onze hypotheek snel en goed kunnen overzetten en ons droomhuis kunnen kopen.
4.5/5
Patrick , Alphen aan den Rijn      
april 19, 2023
Fijne manier van omgang en werken en duidelijk advies
.
5/5
Walter , Alphen aan den Rijn      
april 2, 2023
Geweldige inzet en mooi resultaat
Wij hadden een lastige cases, maar Noël heeft zich volledig ingezet en alles uit de kast gehaald voor een prachtig resultaat. Hij heeft al ons werk uit handen genomen en het perfect afgerond.
4.5/5
Puck , Nootdorp      
maart 25, 2023
Fijne financieel adviseur.
Wij vinden Sander een fijn en meedenkend persoon en helpt ons waar nodig is. Hij komt altijd zijn afspraken na. Je kunt Sander altijd bereiken om vragen te stellen. Door onze ervaring met vrienden en kennissen te delen hebben we hem al vaker ook bij hun aangeboden, en ook dit was een succes! Wij raden Sander aan omdat hij goed is in zijn vak 😉
5/5
Rene , Waddinxveen      
maart 25, 2023
Zeer prettige ervaring.
Goede open eerlijke gesprekken gehad met Noel. Groot inlevingsvermogen in mijn situatie. Fijn persoon om mee samen te werken.
Bereken jouw maximale hypotheek
Vraag adviesgesprek aan
Tevreden klanten beoordelen ons met:
,