Ons DNA

April 2008 zijn wij (Sander van der Vis en Patricia Ethard) begonnen aan de keukentafel.

Wij besloten te starten met All4Finance, omdat wij zeker wisten dat financieel advies beter en persoonlijker kon. Sander is een eigenzinnige en onconventioneel adviseur die tot het uiterste gaat voor onze klanten. Patricia is als officemanager / coördinator / boekhouder gewend om bedrijfsmatig klant- en servicegericht te werken. Beiden hebben we dezelfde visie op hoe wij willen werken, hoe wij met mensen willen omgaan. Daarom besloten we het avontuur samen aan te gaan. Met onze dochter Ghyslaine bedachten wij toen de naam All4Finance Hypotheken.

Sander begon vanuit huis met het bezoeken van klanten. Ook aan de keukentafel vonden vele klantgesprekken plaats. Patricia was vanaf het eerste uur verantwoordelijk voor de boekhouding & administratie en PR, ook dochter Ghyslaine hielp mee. Het duurde niet lang tot een extra binnendienstmedewerker moest worden aangenomen, ook aan de keukentafel. In 2011 besloten wij een pand in de Julianastraat te huren, spannende tijd want het was midden in de financiele crisis. Gelukkig bleek onze visie te kloppen en ook dit pand werd te klein waarop we met All4Finance verhuisden naar de Wilhelminalaan 14. Inmiddels werken wij met 9 medewerkers verdeeld over onze locaties in Alphen en Boskoop, en doet Patricia naast de coördinatie ook de Marketing en diverse andere zaken er bij.

We zijn vechters. We doen voor iedereen ons uiterste best om het juiste hypotheekadvies te geven. Als het bij ons niet kan, dan is het onmogelijk. Zien we maar enigszins een mogelijkheid, dan knokken we ervoor. Op laagdrempelige wijze. Als je ons kantoor binnenkomt, hoef je na het eerste gesprek niet direct een contract te tekenen. We gaan eerst voor je aan de slag en zorgen dat je tevreden bent, het contract komt dan later wel. Natuurlijk stellen we ons op deze manier kwetsbaar op. Heel soms ben je uren aan het rekenen en moet je concluderen, dat je niets voor deze persoon kunt betekenen. Maar hoe moeilijk het soms ook is, als er een kans van slagen is, gaan we het doen. Het is tot nu toe bijna altijd zo geweest, dat als wij denken dat het mogelijk is, we het voor elkaar krijgen. Onze aanpak werkt, want wij ontvangen ook steeds meer familie, vrienden en collega’s van klanten. Veel uit de directe omgeving maar inmiddels uit alle hoeken van het land en soms zelfs daarbuiten. Leuk voor bestaande klanten die nieuwe klanten aanbrengen is, dat zij een bonus krijgen, evenals de nieuwe klant; onze doorlopende klant-werft-klant-actie.

Het beste bewijs dat All4Finance het goed doet, is het gemiddelde cijfer 9.8 van Advieskeuze.nl, samengesteld uit bijna 1600 reviews van klanten. Ook op Klantenvertellen.nl brengen de ruim 1300 reviews het gemiddelde cijfer op 9,7.

All4Finance zorgt naast onafhankelijk hypotheekadvies ook voor je persoonlijke verzekeringen. We regelen niet alleen de zak met geld, wij verzorgen het hele traject inclusief contacten met taxateur, makelaar en notaris. Tot slot helpen we ook nog met je belastingteruggave en je verzekeringen zoals woonverzekeringen, overlijdensrisicioverzekeringen, autoverzekeringen en inkomensverzekeringen. We zijn er voor iedereen: jongeren, starters, doorstromers, senioren, voor ZZP-ers en ondernemers.

Het groeien is nooit een doel op zich geweest. Sander wilde ”gewoon” het werk doen wat hij leuk vindt en waar hij goed in is. Patricia wilde “gewoon” met en voor mensen werken en dat zo goed mogelijk doen. In de klantbeleving willen wij dan ook absoluut klein blijven.

Eigenlijk zijn wij per ongeluk gegroeid door gewoon te doen waar we in geloven!

In 2021 is onze tweede vestiging in het centrum van Boskoop geopend.

Bereken jouw maximale hypotheek
Vraag adviesgesprek aan
Tevreden klanten beoordelen ons met:

Gebaseerd op meer dan 1600 reviews

,