Je eerste huis!

Je eerste huis, spannend!

Wat komt er allemaal bij kijken? All4finance helpt je van A tot Z door deze spannende en leuke tijd.

  1. Huren of kopen?

Wat is voor jou de beste keuze? Iedereen heeft een andere situatie en wensen. Daarom is het belangrijk om te weten wat voor jou verstandig is om te doen. Bekijk hier de voor- en nadelen van huren en kopen. 

  1. Maximale hypotheek?

Voordat je op een huis gaat bieden, wil je natuurlijk weten wat je maximaal kunt lenen en wat de maandlast dan zal zijn. Bereken hier online hoeveel hypotheek je kunt krijgen. Of nog beter, kom gewoon langs en maak een vrijblijvende afspraak. Dan kunnen we je nog veel meer vertellen en ook uitleggen hoe je op een verantwoorde manier meer kunt lenen dan volgens de standaard normen.

  1. Wat voor huis zoek je?

Als je weet hoeveel je kunt lenen kun je gaan kijken welke huizen in je budget vallen.

 Ga je voor een appartement of voor een eengezinswoning? Ga lekker online kijken en plan wat bezichtigingen.

Zie je een huis naar je zin en wil je bieden? Bespreek dan eerst met ons de voorwaarden bij je bod zodat je een grotere slagingskans hebt of laat ons een Hypotheekbewijs maken en overtuig zo de verkoper. Dit is ook het moment om te beslissen of je gebruik wilt maken van een aankoopmakelaar.

4.Welke hypotheekvorm kies je?

Er zijn diverse hypotheekvormen: annuïteitenhypotheek, lineaire hypotheek, aflossingsvrije hypotheek en spaarhypotheek. Het verschil zit in de manier van aflossen. De maandlast verschilt ook per hypotheekvorm.

All4finance kan je vertellen welke vorm het beste bij jouw situatie past.

Bereken jouw maximale hypotheek
Vraag adviesgesprek aan
Tevreden klanten beoordelen ons met:

Gebaseerd op meer dan 1600 reviews

,