Verduurzamen

Of je nu net een huis hebt gekocht of al jaren in je huis woont, er kan een moment komen dat je wilt verduurzamen. Energiebesparende maatregelen uitvoeren kan een flinke investering met zich meebrengen. Misschien heb je niet gelijk genoeg geld hiervoor of je wilt er geen spaargeld aan uitgeven. Je kunt er dan voor kiezen om je hypotheek onderhands zonder notaris te verhogen of een tweede hypotheek af te sluiten. Dit kan dus ook al direct bij de aankoop van een woning, maar kan ook later apart geregeld worden. Het is dan wel slim om eerst te laten uitrekenen wat er precies kan voordat je het huis koopt, dan weet je tenminste waar je aan toe bent. De adviseurs van All4finance kunnen dit vrijblijvend voor je uitrekenen.

 

Energiebesparende Maatregelen

Energie besparen met je hypotheek? Dat kan! Met de juiste maatregelen dalen je maandlasten terwijl het comfort en de waarde van je woning juist toenemen. Dit zijn zaken die het energieverbruik van jouw woning verlagen. 

Concreet zijn dit: gevelisolatie, dakisolatie, vloerisolatie, leidingisolatie, hoog rendement beglazing (ten minste HR ++), energiezuinige deuren, kozijnen en daarmee gelijk te stellen constructieonderdelen indien deze voorzieningen worden getroffen in combinatie met hoog rendement beglazing (ten minste HR ++), douche-warmteterugwinningsysteem, energiezuinig ventilatiesysteem indien deze voorziening wordt getroffen in combinatie met andere energiebesparende voorzieningen, warmtepompen, zonnecellen of een combinatie van de genoemde voorzieningen. Je kunt via de hypotheek een energiebespaardepot openen. 

Wil je weten wat jij kunt doen om je woning te verduurzamen en daarmee kosten te besparen? Maak dan een afspraak met jouw persoonlijke adviseur van All4finance.

 

Energiebespaarbudget

Als je nog niet weet welke energiebesparende voorzieningen je precies wilt treffen, kun je een energiebespaarbudget meefinancieren in je nieuwe hypotheek. Met dit budget kun je op een later moment beslissen welke voorzieningen jij wilt treffen. Een verbouwingsspecificatie is dan niet nodig voor het verkrijgen van de hypotheek. je moet wel het gehele budget aan energiebesparende voorzieningen besteden. De bank controleert dat aan de hand van bonnen en facturen.

Bereken jouw maximale hypotheek
Vraag adviesgesprek aan
Tevreden klanten beoordelen ons met:

Gebaseerd op meer dan 1600 reviews

,