Hypotheek oversluiten

Hypotheek oversluiten

De huizenmarkt, de fiscale regels en het productaanbod zijn de laatste jaren enorm veranderd. Jouw situatie wellicht ook. Hierdoor is het goed mogelijk dat jouw hypotheek niet meer zo naadloos aansluit bij al je wensen als toen je deze hypotheek afsloot.

Ga je eerst kopen over eerst verkopen? Wanneer je rentevaste periode bijna afloopt is het zeker de moeite waard om advies in te winnen. Is je huidige product nog wel naar wens of biedt het totaalaanbod van andere banken wellicht iets beters. Uiteraard speelt de rente hierbij ook een rol.

Ook als de rentevaste periode nog niet afloopt kan het, ondanks de extra kosten voor de taxatie(s), notaris en de mogelijke boete, tóch de moeite lonen om je hypotheek over te sluiten als het aanbod en jouw situatie daarom vragen. Veel mensen hebben door slechte producten en / of slechte voorwaarden een wurghypotheek; een hypotheek die je echt niet meer wilt maar je geldverstrekker heeft geen oplossing en andere banken willen de hypotheek niet overnemen.

All4finance kent de markt goed en is op de hoogte van de afspraken tussen banken waardoor het soms toch mogelijk is om van een hypotheek af te komen. Wellicht is er voor u ook een passende oplossing. Wij zoeken het graag vrijblijvend voor u uit.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om te informeren wat we voor  jou kunnen betekenen. Ook als het gaat om het afsluiten van een tweede hypotheek.